Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Trouwkaarten ontwerp je zelf

Ontwerp en verstuur gemakkelijk jouw eigen ontworpen save the date en trouwkaartjes. Maak gebruik van je eigen foto's of maak een keuze uit de ruime collectie voorbeeldkaarten. Bestel een GRATIS proefdruk of direct meerdere kaarten met gratis enveloppen! Betaal en verzend makkelijk en veilig.

Toon filters

Waar moet je aan denken?
Vermeld de trouwlocatie , de trouwreceptie, het trouwfeest. Maar vergeet vooral de trouwdatum, jullie namen en de ceremoniemeester niet. Wanneer deze genoemd is zijn alle zorgen uit jullie handen. Veel plezier met het maken van de mooiste trouwkaart voor het gelukkigste bruidspaar ooit. En wanneer jullie het van de daken willen schreeuwen, overweeg dan ook de mogelijkheid van een trouwposter. Wij drukken jullie uitnodigingen met liefde! Het is mogelijk om twee varianten op je trouwkaart te maken, zodat je aparte uitnodigingen kan versturen naar je dag- en avondgasten. Een andere mogelijkheid is inlegkaartjes gebruiken om je gasten uit te nodigen voor de ceremonie, het diner of je feest.

Papierwaaier en papierkeuze
Bestel de papierwaaier gratis bij jouw ontworpen proefdruk. De papierwaaier bevat alle papiersoorten die op de website worden aangeboden. De papierwaaier is bedrukt zodat je kunt zien hoe de bedrukking op de verschillende kaarten uitkomt. Welk papiersoort moet ik kiezen? Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zijn kleuren moeilijk te beoordelen. Wil je echt weten welke papiersoort het mooiste bij jullie kaart past? Vraag dan een proefdruk aan op het door jullie gekozen papiersoort. Dan heb je het beste beeld en kom je niet voor verrassingen te staan! Let op: proefdrukken zijn enkele kaarten die meer handling ondervinden dan een oplage en daardoor gevoeliger zijn voor beschadigingen op bijvoorbeeld de vouwrand. De kaartjes die jullie als oplage ontvangen, zullen altijd zorgvuldig verpakt en verstuurd worden. Heb je vragen over de door jouw ontvangen proefdruk dan kan je ons altijd bellen of mailen voor advies.

Sluitzegels een superleuk product bij Printsy.nl !
Je prachtige kaartjes verzegelen in de enveloppen met deze super leuke sluitzegels. Dit maakt je zelf ontworpen trouwkaarten helemaal af. Je kunt ze bestellen tijdens het bestel proces van je trouwkaarten. De sluitzegels kosten €0.20 per stuk. Wil je graag de sluitzegels al eerder in huis hebben? Mail ons dan gerust op info@prinsty.nl. Dan zorgen wij dat ze je kant op komen!

Gratis enveloppen
Standaard krijg je 120 grams witte enveloppen bij je kaartjes. De enveloppen kun je ook vooraf bestellen. Klik hier als je de enveloppen vooraf wilt bestellen

Gekleurde enveloppen
Bij printsy heb je de keuze uit 6 verschillende gekleurde enveloppen. Een roze, blauwe, gele, groene, en rode envelop kost €0.10 per envelop. De zwarte envelop kost €0.15 per envelop. Deze enveloppen zijn alleen te bestellen bij de kaartjes formaat 13x13 cm en 14x14 cm

Trouwkaarten om van te houden

Samen jullie trouwkaart ontwerpen is de eerste stap naar een kleurrijk leven. Maak een keuze uit één van onze voorbeeld-trouwkaarten of ga samen op de foto en plaats deze op jullie gekozen trouwkaart. Kies een romantisch lettertype en plaats rozen of harten op de achterkant van de kaart. Uitnodigingen voor je bruiloft ontwerp en verstuur je eenvoudig bij Printsy. Ontwerp de mooiste trouwkaartjes zelf met onze uitgebreide ontwerptool. Van klassiek tot romantisch, van fotokaart tot typografie. Maak gebruik van je eigen foto's, of maak een keuze uit de ruime collectie voorbeeldkaarten. Wil je je mooiste uitnodigen voor verzending net dàt extra's meegeven? Kies onze gratis witte enveloppen of maak een keus uit de mooie gekleurde enveloppen, kies dan vervolgens voor een mooie sluitzegel om je envelop dicht te plakken. (Je sluitzegel keuze is zichtbaar nadat je jouw kaartjes hebt ontworpen en kiest voor bestellen, daarna volgt een keuze uit papiersoort en eventueel voeg je sluitzegels toe aan je bestelling.)

✓ Gratis proefdruk ✓ Gratis enveloppen ✓ Zelf ontwerpen
Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.