Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Jubileum vieren? Nodig je gasten uit met een prachtige kaart

Een jubileum is zeker wel een goede reden voor een geweldig feest! Zijn jullie 5 jaar getrouwd? 10 Jaar, 12,5 jaar, zilveren bruidspaar, bronsen bruidspaar of misschien zelfs wel gouden bruidspaar? Dan nodigen jullie toch zeker graag de gasten, familie en dierbaren uit voor deze bijzondere jubileum dag door middel van een bijzondere jubileumkaart. Als je een jubileum te vieren hebt, heb je zeker iets bijzonders te vieren, kies dan bijvoorbeeld voor een kaartje met foto en voeg die foto van toen toe. Kies een kaartje uit de collectie of ontwerp geheel naar eigen creativiteit, bestel een gratis proefdruk en witte enveloppen.

Toon filters

Jubileumkaarten ontwerp je zelf

Ontwerp en verstuur gemakkelijk jouw eigen ontworpen jubileum kaartjes. Maak gebruik van je eigen foto's of maak een keuze uit de ruime collectie voorbeeldkaarten. Bestel een GRATIS proefdruk of direct meerdere kaarten met gratis enveloppen! Betaal en verzend makkelijk en veilig.

Ben je op zoek naar leuke teksten voor je uitnodiging of jubileum feest? Neem dan een kijkje tussen onze inspiratie teksten, ook heel handig dat je op printsy.nl je gekozen tekst direct in een gekozen kaartje kunt laten drukken.

Sluitzegels een superleuk product bij Printsy.nl !
Je prachtige kaartjes verzegelen in de enveloppen met deze super leuke sluitzegels. Dit maakt je zelf ontworpen trouwkaarten helemaal af. Je kunt ze bestellen tijdens het bestel proces van je trouwkaarten. De sluitzegels kosten €0.20 per stuk. Wil je graag de sluitzegels al eerder in huis hebben? Mail ons dan gerust op info@prinsty.nl. Dan zorgen wij dat ze je kant op komen!

Gratis enveloppen
Standaard krijg je 120 grams witte enveloppen bij je kaartjes. De enveloppen kun je ook vooraf bestellen. Kan ik de adressen ook door jullie op de enveloppen laten drukken?
Ja, dat is mogelijk! Wij kunnen ze ook voor jou verzenden. Het enige wat je moet doen is een excel document downloaden en vullen met jouw eigen adressen. De kosten bedragen hiervoor € 0,30 per adres excl. portokosten.

Gekleurde enveloppen
Bij printsy heb je de keuze uit 6 verschillende gekleurde enveloppen.
Een roze, blauwe, gele, groene, en rode envelop kost €0.10 per envelop.
De zwarte envelop kost €0.15 per envelop.
Deze enveloppen zijn alleen te bestellen bij de kaartjes formaat 13x13 cm en 14x14 cm

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.