Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Hippe trouwkaarten

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Het wordt een van de mooiste dagen van jullie leven! Maak jullie trouwdag bekend bij jullie familie, vrienden en bekenden met een hippe en trendy huwelijkskaart die jullie samen ontworpen hebben op Printsy.nl.

Toon filters

Hippe en trendy huwelijkskaarten

Niets is zo leuk als je eigen huwelijkskaarten ontwerpen. Met onze online ontwerp-tool is dit leuk en gemakkelijk om te doen. Kies een hip, trendy, modern, klassiek of romantisch design en begin met het personaliseren van jullie huwelijkskaart!

Hippe trouwkaart met foto

Wat is er persoonlijker dan een hippe trouwkaart met jullie foto erop? Verras jullie bruiloftsgasten met een fotokaart als huwelijksaankondiging. Upload gemakkelijk en snel jullie mooiste foto via Facebook of Instagram en ontwerp jullie trouwkaart naar eigen wens.

Hippe trouwkaarten met speciale look

Op zoek naar een speciale, hippe en trendy trouwkaart? Neem een kijkje bij onze voorbeeldkaarten die onze designers voor jullie hebben klaargezet in onze tool. Via de uitgebreide editor kunt je de hippe trouwkaart makkelijk aanpassen naar jullie eigen smaak. Kies voor een andere achtergrond of zet via het plakboek andere afbeeldingen in jullie kaart.

Via de eenvoudige editor zijn alleen de teksten te wijzigen dus als jullie tevreden zijn met een van de voorbeeldkaarten, is deze snel aangepast met jullie persoonlijke teksten.

Gratis proefdruk van jullie hippe trouwkaart

Tevreden met de door jullie ontworpen huwelijkskaart? Bestel eerst een gratis proefdruk van jullie ontwerp. Zo kunnen jullie het ontwerp in het echt zien. Bestel tevens een gratis papierwaaier mee met jullie gratis proefdruk, zo is de papierkeuze gemakkelijker te maken.

Willen jullie jullie trouwkaart echt afmaken? Kies dan voor gekleurde enveloppen die tegen een kleine meerprijs te bestellen zijn. Als kers op de taart kan de envelop afgerond worden met een sluitzegel.

Helpdesk van Printsy.nl

Komen jullie er niet helemaal uit of zijn er nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ons team staat klaar om jullie te helpen met jullie vragen.

Namens het Printsy team wens ik jullie veel plezier met het ontwerpen van jullie hippe, trendy, moderne, klassieke, romantische, stoere, of kleurrijke huwelijkskaarten!

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.