Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Rouwkaarten zelf ontwerpen

Het is en blijft moeilijk om van een geliefde afscheid te moeten nemen. Middels de rouwkaarten, rouwbrieven en bidprentjes kunt u er een persoonlijk gevoel bij geven. Printsy helpt u graag in deze moeilijke tijd met het ontwerpen en maken van uw rouwkaarten, rouwbrieven, bidprentjes, bedankt kaartjes.

Toon filters

Rouwkaarten en Bidprentjes

Maak een keuze uit de collectie rouwkaarten die onze designers voor u hebben gemaakt. U kunt de teksten gemakkelijk aanpassen en er een afbeelding bij plaatsen. Onze rouwbrieven kunt u in diverse formaten opmaken en bestellen. De designs die voor u klaar staan kunnen als brief en als bidprentje gemaakt worden.

Rouwkaarten met eigen ontwerp

Rouwkaarten, rouwbrieven, bedankt kaarten en bidprentjes met een eigen ontwerp of foto maakt u gemakkelijk op Printsy. Upload uw afbeelding en / of foto gemakkelijk via Instagram of Facebook en maak op deze manier uw eigen ontwerp.

Rouwkaarten, Rouwbrieven, Bedankt kaarten en Bidprentjes

Heeft u een eigen ontworpen kaart of een kaart uit onze collectie gemaakt, vraag dan eerst een gratis proefdruk aan. Bestel gelijk een gratis papierwaaier mee. U kunt dan uw ontwerp zien en een papierkeuze maken. Proefdrukken die voor 15.00 uur besteld zijn worden dezelfde werkdag gemaakt en verzonden. De volgende werkdag zal PostNL de proefdrukken moeten afleveren. De oplages worden met DHL de volgende werkdag geleverd.

Rouwkaarten en rouwbrieven

Heeft u hulp nodig met uw rouwkaarten neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag met uw vragen, opmerkingen of speciale wensen. Ons team staat voor u klaar. Wij zijn te bereiken via e-mail info@printsy.nl, de chat op www.printsy.nl of telefonisch op nummer 046-4372338.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.