Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

FAQ - Veelgestelde vragen

MIJN BESTELLINGEN:
 • Ik woon in de buurt. Kan ik mijn product zelf komen halen?
  Ja dat kan. Kies bij de verzendmethode Afhalen en selecteer je winkel waar je je bestelling wilt gaan afhalen.
 • Kan ik van tevoren een proefdruk krijgen?
  Je kunt zoveel proefdrukken aanvragen als je zelf wilt. Tip: gebruik fictieve gegevens waar nodig, zodat de layout wel hetzelfde blijft als je straks de echte gegevens invoert.
 • Wat kost een proefdruk?
  Iedere eerste proefdruk is gratis met uitzondering van kaarten met foliedruk, magneetkaarten en geboortebanners. Je tweede en derde proefdrukken zijn bij ons ook gratis! (Mits het echt gaat om proefdrukken anderszins behouden wij het recht bij misbruik, kosten in rekening te brengen.)
 • Hoe vraag ik een proefdruk aan?
  Je kaartje is klaar en je wilt graag een proefdrukje ontvangen. Op http://order.printsy.nl/ log je in met jouw gegevens. Onder het kopje ‘Online project openen’ vind je jouw opgemaakte kaartje. Doormiddel van het ‘blauwe vinkje’ rechts onderin open je het kaartje. Indien je de ontwerptool al open hebt vanaf nu dezelfde stappen volgen. Je klikt rechtsboven op de knop bestellen. Je vult hier je gegevens in of meld je aan. Je project wordt nagekeken op (eventuele) fouten. Als het project is goedgekeurd word je doorgestuurd naar ons winkelwagentje. Hierin kun je het aantal invullen. Voor een proefdruk vul je bij aantal 1 in. Je kunt hier de papiersoort kiezen. En eventueel sluitzegels bestellen.
 • Moet ik direct bestellen als ik mijn ontwerp heb aangemaakt?
  Je hoeft pas te bestellen als je kaartje definitief klaar is. In de tussentijd kun je zo vaak inloggen en aan je kaartje werken als je zelf wilt. Doormiddel van de ‘ga verder’ knop kom je telkens bij de volgende stap terecht. In de 2de stap kun je je aflever- en factuuradres bekijken / wijzigen. Ook kun je hier de verzendmethode kiezen. In de 3de stap zie je een overzicht van je gegevens en je bestelling. Op deze pagina kun je (indien dit niet je 1ste proefdruk is) ook betaling kiezen. Doormiddel van "bevestig je bestelling" word je doorgestuurd naar een externe betalingspagina. Als het om een gratis proefdruk gaat word je direct doorgestuurd naar de 4de / laatste pagina. Op de pagina is jouw betaling referentie te zien. Je (gratis) proefkaartje is besteld.
 • Wanneer moet ik mijn ontwerp bestellen?
  Je hoeft je definitieve kaartje pas te bestellen als wanneer je kaartje ook echt definitief is.
 • Kan ik mijn kaarten nabestellen?
  Indien je meer kaartjes nodig hebt, moet je een nieuwe bestelling plaatsen (met een minimum van 10 stuks). Reken dus liever van tevoren goed uit hoeveel kaartjes je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld gedacht aan een kaartje voor het baby-album, de vroedvrouw, de kraamhulp, oma die extra kaartjes nodig heeft voor de buurvrouw, etc. Het gemiddelde aantal benodigde kaartjes is in Nederland ongeveer 80 stuks.
 • Welke enveloppen krijg ik bij mijn kaartjes?
  Standaard krijg je 120 grams witte enveloppen bij je kaartjes.
 • Kan ik de enveloppen ook eerder krijgen?
  Ja dat is mogelijk. (klik hier voor meer informatie)
BETALEN:
 • Hoe kan ik mijn product betalen?
  Je kunt bij Printsy betalen met de meest gebruikte betaalmethodes:

  1. iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Als je een rekening hebt bij een van de volgende banken, dan kun je direct gebruik maken van IDEAL zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden: ABN AMRO, Rabobank, ING Bank, Fortis Bank, Friesland Bank, SNS Bank, SNS Regio Bank, ASN Bank en Triodos Bank.

  2. Bancontact. Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening.

  3. Creditcard. Je kunt veilig en eenvoudig betalen met creditcards van de volgende merken: Visa, MasterCard en American Express.

  4. PayPal.

  Direct zodra wij jouw betaling hebben ontvangen maken we jouw bestelling klaar.
OPLOSSINGEN:

Het programma - Ontwerptool

 • Wat heb ik nodig om te werken met het programma?
  Je hoeft geen extra programma’s te installeren om te werken met ons programma.
 • Waarom moet ik me registreren?
  Je kunt je registeren in de ontwerptool. Je moet een account aanmaken om je ontwerpen op te kunnen slaan en er later mee verder te kunnen gaan.
 • Welke bestanden kan ik gebruiken?
  Je kunt .jpg-, of png- bestanden (zonder transparantie!) gebruiken. Indien de foto / afbeelding van een te lage kwaliteit is, word dit aangegeven in de ontwerptool. Ook is het mogelijk om vanaf uw facebook of Instagram account de foto’s te gebruiken.
LEVERING:
 • Wat is de levertijd van kaarten?
  Als je voor 15 uur bestelt op werkdagen, wordt je bestelling nog dezelfde werkdag verwerkt. Bestellingen die je in het weekend doet, worden de maandag erna verwerkt. Tijdens vakanties en feestdagen kan het gebeuren dat we een extra werkdag nodig hebben. De verzendkosten voor een pakketje binnen Nederland zijn € 7,00. Indien je vanuit België voor 12.00 uur bestelt op werkdagen, wordt je bestelling nog dezelfde werkdag verwerkt en verstuurd. DHL levert de pakketten binnen 48 uur (op werkdagen) in België.
 • Hoe worden je producten verzonden?
  Je kaartjes worden standaard verzonden via de reguliere pakketpost van DHL.

 • BESTELD OP: BEZORGD OP*:
  Maandag voor 15.00 uur Dinsdag
  Dinsdag voor 15.00 uur Woensdag
  Woensdag voor 15.00 uur Donderdag
  Donderdag voor 15.00 uur Vrijdag
  Vrijdag voor 15.00 uur Maandag
  Zaterdag

  Dinsdag

  Zondag

  Dinsdag

  *De levertijd van wanddecoratie / fotoboeken is enkele dagen.

CONTACT:

Kun je je vraag hier niet vinden, neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!

Uitsluiting herroepingsrecht volgens artikel 10 van onze algemene voorwaarden

Printsy (Smikhouse B.V.) levert uitsluitend kaarten en fotoproducten die naar je eigen wensen (klantspecificaties) geproduceerd worden en duidelijk op jouw persoonlijke behoeften afgestemd zijn. Daarom is er geen wettelijk herroepingsrecht van toepassing. Uitsluiting herroepingsrecht volgens artikel 10 van onze algemene voorwaarden.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.