Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Papiersoorten, enveloppen en sluitzegels

Welke papiersoort moet ik kiezen?
Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zijn kleuren moeilijk te beoordelen. Wil je echt weten welke papiersoort het mooiste bij jullie kaart past? Vraag dan een proefdruk aan op het door jullie gekozen papiersoort. Dan heb je het beste beeld en kom je niet voor verrassingen te staan!

Let op: proefdrukken zijn enkele kaarten die meer handling ondervinden dan een oplage en daardoor gevoeliger zijn voor beschadigingen op bijvoorbeeld de vouwrand. De kaartjes die jullie als oplage ontvangen, zullen altijd zorgvuldig verpakt en verstuurd worden. Heb je vragen over de door jouw ontvangen proefdruk dan kan je ons altijd bellen of mailen voor advies.

Papierwaaier Printsy
Bestel de papierwaaier gratis bij jouw ontworpen proefdruk. De papierwaaier bevat alle papiersoorten die op de website worden aangeboden. De papierwaaier is bedrukt zodat je kunt zien hoe de bedrukking op de verschillende kaarten uitkomt.

Wit natuurkarton - 300 grams
Een mooie stevige, helderwitte papiersoort die extra mat is. Door de helderwitte papiersoort worden de kleuren mooi helder en fris weergegeven. In principe is deze papiersoort geschikt voor veel verschillende geboortekaartjes, dus zowel kleurrijke kaartjes als meer subtiele ontwerpen. De uitstraling is neutraal en modern.

Wit gestreken karton - 300 grams
Een mooie stevige, warm witte papiersoort met een matte uitstraling. Dit is een papiersoort die niet glimt, maar wel glad aanvoelt. Dus net of er een mat laagje overheen ligt.

Crème (Biotop) - 300 grams
Stevig papiersoort met een mat uiterlijk. In de kleur crème. Let op: bij lichte kleuren komt de tint van het papier door het beeld heen. Hierdoor kan de kleur afwijken van wat je in gedachten had. Ook daarom bestel je eenvoudig uw GRATIS proefdruk.

Luxe glinsterend wit karton - 250 grams
Dit papier heeft een mooie parelmoerachtige schittering voor een extra chique uitstraling! Parelglans/glitter geeft de kaart een luxe klassieke uitstraling voor een extra feestelijk gevoel. Wil je jouw geboortekaartje een leuke glinstering meegeven? Kies dan voor parelmoer/ luxe glinster papier. Let op: de metallic verliest in kracht waar veel inkt is gebruikt.

Creme Conqueror - 250 grams
Luxe crèmekleurige papiersoort met een structuur.

Welke enveloppen krijg ik gratis bij mijn kaartjes?
Standaard krijg je 120 grams witte enveloppen gratis bij je kaartjes. De enveloppen kan je ook vooraf bestellen.

Kan ik ook gekleurde enveloppen kiezen?
Bij Printsy heb je de keuze uit 6 verschillende gekleurde enveloppen. Een roze, blauwe, gele, groene, en rode en zwarte envelop. Gekleurde enveloppen zijn alleen te bestellen bij de kaartjes formaat 13x13 cm en 14x14 cm.

Kan ik de enveloppen ook eerder krijgen?
Ja dat kan. Klik hier om je enveloppen te bestellen.

Leuke sluitzegels voor op je enveloppen
Dit maakt je eigen ontworpen geboortekaartje, trouwkaart, kerstkaart of uitnodiging helemaal af. Je kunt ze bestellen tijdens het bestel proces van je kaartjes. Een velletje bevat 24 zegeltjes. De prijs van 1 velletje is € 5.04. Wil je de sluitzegels al eerder in huis hebben? Mail ons dan gerust: info@printsy.nl. Dan zorgen wij dat ze je kant op komen! Je kunt deze bestellen in de winkelwagen. Op 1 velletje zitten 24 sluitzegels om je envelop mee dicht te plakken.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.