Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Bezorging & Levering

De proefdruk van je kaartje wordt verstuurd met PostNL. De oplage van je kaarten wordt verzonden met DHL.

Elke werkdag geldt: Vóór 15:00 uur besteld en betaald dan worden deze dezelfde werkdag nog verzonden (m.u.v. de kaarten met foliedruk en fotoboeken , deze zullen 1 à 2 werkdagen later worden verzonden). In de meeste gevallen bezorgt DHL in Nederland de volgende werkdag.

Besteld op:

Bezorgd op:*

Maandag voor 15.00 uur

Dinsdag

Dinsdag voor 15.00 uur

Woensdag

Woensdag voor 15.00 uur

Donderdag

Donderdag voor 15.00 uur

Vrijdag

Vrijdag voor 14.00 uur

Maandag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

Voor kaarten naar het buitenland geldt een langere verzendtijd. DHL levert de pakketten binnen 48 uur (op werkdagen) af in België.

*Feestdagen uitgezonderd.

Levertijden per product type

De tijd tussen bestelling en levering van je product hangt af van de productietijd van het product en de manier van verzenden. Hierdoor verschillen de levertijden per product type. Hieronder staan de levertijden per product type:

  • Alle (zelf ontwerpen) kaarten die vóór 15.00 uur besteld zijn worden dezelfde werkdag verzonden (m.u.v. de kaarten met foliedruk, deze zullen 1 à 2 werkdagen later worden verzonden).
  • Wanddecoraties worden binnen 3 werkdagen verstuurd.
  • Fotoboeken worden binnen 2 werkdagen verstuurd.

Combinaties van producten leveren

Wanneer je meerdere producten bestelt, is de levertijd gelijk aan die van het product met de langste levertijd. Bijvoorbeeld: foto’s (2 werkdagen) + canvas (3 werkdagen) = een levertijd van 3 werkdagen. Heb je hier een vraag over? Neem dan contact op met de klantenservice.

Proces van levering

Je ontvangt een bericht via e-mail als je bestelling klaar is voor verzending. In deze e-mail staat informatie over de vervoerder die je bestelling levert. Wij werken samen met DHL en versturen grote pakketten per koerier.

Bestellingen verstuurd met PostNL passen altijd door de brievenbus en worden van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd. Het pakketje is kleiner dan 20x30x2,5 cm en weegt minder dan 2 kg.

Bestellingen verstuurd met DHL passen niet door de brievenbus en worden dus aan de deur afgeleverd. Pakketten verstuurd met DHL zijn zwaarder dan 2 kg. Je ontvangt via e-mail een link waarmee je op de website van DHL de status van je bestelling volgt. Als je niet thuis bent, wordt er een briefje met gegevens achtergelaten waarop staat wanneer de bestelling nogmaals wordt aangeboden.

Als je bestelling een wanddecoratie bevat die groter is dan 80x120 cm, dan wordt je bestelling per koerier en op afspraak bezorgd (alleen in Nederland). Dit type wanddecoratie wordt binnen 10 werkdagen geleverd. We bellen je voor het maken van een afspraak, dus het is belangrijk dat we over de juiste contactgegevens beschikken. Heb je vragen over de levering van je product? Neem dan contact op met de klantenservice.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.