Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Hoe werkt het?

Bij Printsy.nl kan je eenvoudig de kaartjes online bekijken, aanpassen of helemaal zelf ontwerpen en gemakkelijk bestellen. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je per e-mail een bevestiging van je bestelling. Op je accountpagina kun je de afhandeling van je bestelling nauwkeurig volgen. Indien je nog geen tekstbestand hebt aangeleverd, kun je deze op je accountpagina toevoegen aan de bestelling. Hetzelfde geldt voor een eventuele foto.

Gratis proefdruk

Als je niet zeker weet of je het kaartje wel goed hebt ingedeeld, is het aan te raden om ons naar je ontwerp te laten kijken. We zorgen er dan voor dat je zelf gemaakte kaartje toch professioneel wordt opgemaakt. Je eigen versie blijft overigens gewoon bewaard, voor het geval dat je toch je eigen indeling wil gebruiken.

Hoe vraag ik een proefdruk aan?
Klik daarvoor op 'bestellen' achter de bewuste kaart, vul je gegevens in, klik op 'verder bestellen' en kies 'proefdruk'.

Wat kost een proefdruk?
Iedere eerste proefdruk is gratis met uitzondering van magneetkaarten en geboortebanners. Je tweede en derde proefdrukken zijn bij ons ook gratis! (Mits het echt gaat om proefdrukken anderszins behouden wij het recht bij misbruik kosten in rekening te brengen.)

Wanneer alles goed is, kun je de proefdruk via je accountpagina goedkeuren.
Wordt de proefdruk op een werkdag vóór 15.00 uur goedgekeurd, dan worden de kaartjes dezelfde werkdag gedrukt en verzonden. Wordt de leesproef na 15.00 uur goedgekeurd, dan worden de kaartjes de volgende werkdag gedrukt en verzonden. Met uitzondering van de kaarten met foliedruk, deze zullen 1 à 2 werkdagen later worden verzonden.

Wil je meer uitleg over "Hoe onze ontwerptool werkt?"

Wij hebben duidelijke instructie video's voor je gemaakt om je te helpen. zoek je meer informatie over de basis technieken, achtergronden plaatsen of bewerken,
foto's toevoegen, teksten toevoegen, plakboek items toevoegen of je account beheren?
Kijk bij "Ontwerptool Hulp" voor meer uitleg of neem contact met ons op,
wij helpen je graag verder!

Verschil proefdruk “zelf ontwerpen” kaarten en Buromac, Belarto, Familycards kaarten

Collectiekaarten van Belarto, Buromac en Familycards zijn bestaande kaarten die worden ingeprint. Printsy maakt het design op en print de kaarten 1 voor 1 in. Bij deze werkwijze van drukken heb je, naast de kaartprijs, te maken met bijkomende kosten. (Drukkosten, toeslag bedrukken in kleur.)

De proefdrukken zijn eigenlijk modelkaarten, je ontvangt dus een kaart zoals deze oorspronkelijk is zonder jouw persoonlijke tekst. Jouw persoonlijke tekst lever je aan via een link die je ontvangt in een bevestigingsemail van Printsy.nl . Nadat wij je tekst hebben ontvangen, gaan onze designers voor je aan de slag met een gratis ontwerp en ontvang je per email een digitale proefdruk van je kaartje.

Overige collectiekaarten Zelf ontwerpen zijn voor ingestelde kaarten of kaarten die je zelf kunt ontwerpen met onze uitgebreide ontwerptool. Je betaalt alleen de kaartprijs en de verzendkosten. Onze prijzen zijn super scherp, omdat Printsy zelf de kaarten produceert en deze in combinatiedruk verwerkt. Uiteraard is de kwaliteit top en bepaal je zelf het formaat, papiersoort en afwerking en eventuele aanvullende opties. Je proefdruk voor deze collectiekaarten is uiteraard ook altijd gratis. Deze proefdruk is precies zoals je uiteindelijke ontwerp/kaartje eruit komt te zien.

Gratis proefdruk van Buromac, Belarto en Familycards collectiekaarten

Voor de collectiekaarten van Buromac, Belarto en Familycards kan je een proefdruk aanvragen, zodat je vooraf al kunt zien hoe je geboortekaartje in het ècht uit komt te zien. Wel zo fijn om vooraf al de look & feel van je kaartje te zien. Op deze modelkaart staat nog niet de officiële tekst, deze kaart kan blanco zijn of met voorbeeldtekst.

Deze modelkaart kan je gratis aanvragen via de code “PROEFDRUK” (je dient te registreren zodat wij je adresgegevens hebben en je proefdruk kunnen toesturen).

Je ontvangt vervolgens een bevestigingsemail van Printsy waarin je via de link je persoonlijke tekst kunt aanleveren. Nadat wij je tekst hebben ontvangen gaan onze designers voor je aan de slag met een gratis ontwerp en ontvang je per email een digitale proefdruk van je kaartje.

Je digitale proefdruk kijk je goed na, geef correcties door, dan maken onze designers gratis aanpassingen en ontvang je wederom een digitale proefdruk. Na akkoord worden je kaartjes gedrukt en verzonden.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.