Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Ontwerp je eigen geboortetegeltje

Wil je iets leuks ophangen aan de muur van de babykamer? Of ben je op zoek naar het perfecte cadeau een babyborrel of kraamfeest? Een geboortetegeltje is dan de perfecte oplossing! Wij hebben een Delfts blauw tegeltje maar ook moderne, stoere, stijlvolle en schattige geboortetegeltjes waar je eenvoudig de tekst van kan aanpassen in onze online ontwerptool. Eventueel kun je nog wat leuke items erbij plakken uit het plakboek, bijvoorbeeld: schattige diertjes, stempels, hartjes of icoontjes. Gaat je voorkeur uit naar een 100% uniek geboortetegeltje? Maak dan volledig je eigen ontwerp met ons blanco geboortetegeltje. Maak het zo uniek en persoonlijk als je zelf wilt. Jij ontwerpt en wij doen de rest.

Toon filters

Uniek en persoonlijk cadeau!

Ga je binnenkort naar een babyborrel of een kraamfeestje en wil je niet hetzelfde geven als alle anderen? Een geboortetegeltje kan erg persoonlijk zijn en helemaal uniek als je eigen ontwerp maakt. Vooral eigen ontworpen cadeau's zijn super origineel op een kraamfeest. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de naam van de baby, de geboortegegevens en eventueel een kort versje. Gebruik voor de informatie indien mogelijk het geboortekaartje dat je hebt ontvangen, op die manier blijft het cadeau een échte verrassing. Heb je geen geboortegegevens? Dan kan een kort gedichtje met de naam ook voldoende zijn als je het verder leuk aankleedt met een achtergrond of wat plakboekitems.

Maak je eigen ontwerp eenvoudig online!

In onze online ontwerptool kun je eenvoudig een eigen ontwerp maken. Als je weet hoe de babykamer eruit ziet is het slim om hier het tegeltje een beetje op aan te passen. Dan past het natuurlijk het mooiste op het kamertje. Roze en blauw is vanzelfsprekend voor een meisje en een jongen. Maar mint, okergeel en zwart/wit is tegenwoordig helemaal in! Gebruik je fantasie, dan ontstaan vaak de mooiste ontwerpen. Je kan een achtergrond uit ons plakboek kiezen of er zelf een uploaden. We hebben veel verschillende achtergronden met hout, patronen, stof, verf, papier, steen, hartjes of gewoon een kleurtje.

Typ de naam van de baby met eventueel de geboortegegevens en een kort versje. Kies daarna een lettertype uit wat je leuk vindt en een kleurtje wat mooi bij de achtergrond past. Daarna kun je via het huisje een fotokader toevoegen als je een foto hebt van de baby. Anders hebben we genoeg leuke afbeeldingen in ons plakboek staan van baby's. Ook hebben we grappige afbeeldingen van vosjes, wolfjes, schaapjes, vogeltjes, uiltjes, walvissen en meer schattige diertjes! Wil je het extra decoreren dan hebben we ook nog hartjes, bloempjes, takjes, slingers, beschuit met muisjes, stempels, pijltjes, ooievaren, speelgoedautootjes, babysokjes en meer! Het is ook leuk om een icoontje zoals een klokje of een weegschaal bij de geboortegegevens te zetten. Kortom, veel keuze en genoeg opties! Als je zelf al aardig kan ontwerpen op je eigen computer en liever met je eigen programma's werkt, zou je dat ontwerp ook als afbeelding kunnen oploaden in onze software. Jij ontwerp het geboortetegeltje, daarna gaan wij ermee aan de slag!

Giveaways tijdens de babyborrel

Houden jullie binnenkort een babyborrel of kraamfeest om de geboorte van jullie kindje te vieren? Hoe leuk zou het zijn om de gasten na afloop een klein maar persoonlijk bedankje te geven ter aandenken aan dit mooie moment. Wij hebben diverse giveaways die hiervoor geschikt zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld een paar soorten kleine, kartonnen doosjes waar je snoepjes of iets anders kleins in zou kunnen doen. Deze doosjes kun je laten bedrukken met een eigen tekst, foto of een leuke afbeelding. Maak je eigen ontwerp in onze online ontwerptool zodat het een uniek en persoonlijk presentje wordt. Naast kartonnen doosjes hebben we ook nog andere giveaways zoals bijvoorbeeld: ronde potjes met mintjes, kleine blikjes met mintjes, sleutelhangers met fotoframe, glazen potjes met mintjes, potloden, Domino en Mikado, houten sleutelhangers, jojo's en meer! Al deze items kunnen wij voor jou bedrukken met het ontwerp wat jij online opmaakt en de gasten van het feestje zullen versteld staan van het mooie cadeautje aan het eind van de dag. Een mooie, bijzonde dag om nooit te vergeten!

Unieke babykamer!

Zijn jullie de babykamer nog in aan het richten en zijn jullie op zoek naar unieke items? Bij ons kun je verschillende accesoires laten bedrukken met een eigen tekst of foto, zoals je het zelf opmaakt in onze online ontwerptool. We hebben bijvoorbeeld een houten klok, een rechthoekig houten bord gemaakt van plankjes, een houten bord met afgeronde hoeken, een houten bordje in de vorm van een pijl, een roze of een blauwe naamslinger, een canvas, en meerdere formaten kalenders die je ook helemaal zelf kan ontwerpen! De houten bordjes zijn bijvoorbeeld leuk om als naambordje te gebruiken en op een plankje te zetten. Je kan ze ook ophangen aan de muur of aan de deur van de babykamer.

Bewaar de mooiste momenten in een fotoboek

Als je kleintje geboren is maak je natuurlijk ontzettend veel foto's. Hoe jammer zou het zijn als deze foto's uiteindelijk ergens op een harde schijf of usb-stick blijven staan. Als je een fotoboek maakt, wordt deze er snel nog eens bijgepakt om door te bladeren. Het is natuurlijk ook een mooi cadeau voor de opa's en oma's en de peetoom en peettante. Onze fotoboeken zijn verkrijgbaar in de formaten A3, A4 en A5 en in de kleuren zwart en zilver. Ook bij het maken van een eigen fotoalbum kun je eenvoudig in onze online ontwerptool tekst en afbeeldingen toevoegen om het zo uniek en persoonlijk te maken als je zelf wilt. Wist je al dat wij door de grootste fotoalbum test van Tipsfotoalbummaken.nl getest zijn en in de Fotoalbum Test 2018 kwalitatief in de top 3 staan? Daar zijn wij erg trots op en wij zullen te allen tijde ons best doen deze kwaliteit te behouden. Als je de volledige review over onze fotoboeken wilt lezen kun je dat hier doen.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.