Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Maak zelf de mooiste geboortekaartjes

Op Printsy.nl bepaal je zelf hoe je geboortekaartje er uit komt te zien. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd assortiment. Maak een keuze uit verschillende stijlen zoals; nostalgie, hout, dieren, stoer, 3D kaartjes, typografisch of eenvoudig. Zoek binnen een categorie jongen, meisje, adoptie, tweeling, horoscoop, magneetkaartje of kies voor foto geboortekaartjes. Door eigen foto’s, teksten of gedichten toe te voegen, ontwerp je je geboortekaartjes helemaal naar jouw wens.

Toon filters

Geboortekaartjes maken doe je zelf, wij doen de rest!
Stapels geboortekaartjesboeken doorworstelen bij een drukker behoort vanaf nu tot het verleden. Op printsy.nl bepaal je zelf hoe je geboortekaartje er uit komt te zien. Mooie illustraties en vrolijke afbeeldingen staan tot je beschikking, bekijk ook de voorbeeld geboortekaartjes die al aanwezig zijn. Maak een keuze uit bijvoorbeeld; jongen, meisje, tweeling, meerling of adoptie. Natuurlijk hebben wij in ons assortiment thema's waarbinnen je een keuze kunt maken zoals; stoer, modern, retro, lief, typografie, eenvoudig, dieren, hout of maak een unieke fotokaart. Geboortekaartjes maken kun je dus helemaal zelf! Op Printsy.nl kun je jouw geboortekaartje maken in een paar stappen. Een foto geboortekaartje maken of een combinatie ervan kan natuurlijk ook. Met onze online applicatie, geschikt voor gebruik op tablet en smartphone, wordt geboortekaartjes maken pas echt leuk! Gedrukt door een professionele drukker. Bestel een GRATIS proefdruk of direct meerdere kaarten met gratis enveloppen! Betaal en verzend makkelijk en veilig.

De kaart die blijft hangen! Echt eens iets anders? Kijk dan eens bij geboorteposter & magneetkaartjes.
Met onze tool kun je zelf leuke en originele geboortekaartjes maken! Nog unieker is een magneetkaartje als geboortekaartje. Een magneet geboortekaartje wordt vaak op de koelkast gehangen, maar dat kan natuurlijk ook ergens anders. Bij het maken van een magneetkaartje heb je net zo veel mogelijkheden als bij het maken van een geboortekaartje. Een geboorteposter is zeker weten "eens iets heel anders", kijk bij wanddecoratie om de collectie te bekijken.

Papierwaaier en papierkeuze
Bestel de papierwaaier gratis bij jouw ontworpen proefdruk. De papierwaaier bevat alle papiersoorten die op de website worden aangeboden. De papierwaaier is bedrukt zodat je kunt zien hoe de bedrukking op de verschillende kaarten uitkomt. Welk papiersoort moet ik kiezen? Kleuren hebben een ander effect per papiersoort en ook op het beeldscherm zijn kleuren moeilijk te beoordelen. Wil je echt weten welke papiersoort het mooiste bij jullie kaart past? Vraag dan een proefdruk aan op de door jullie gekozen papiersoort. Dan heb je het beste beeld en kom je niet voor verrassingen te staan! Let op: proefdrukken zijn enkele kaarten die meer behandeling ondervinden dan een oplage en daardoor gevoeliger zijn voor beschadigingen op bijvoorbeeld de vouwrand. De kaartjes die jullie als oplage ontvangen, zullen altijd zorgvuldig verpakt en verstuurd worden. Heb je vragen over de door jouw ontvangen proefdruk dan kan je ons altijd bellen of mailen voor advies.

Sluitzegels, een superleuk product bij Printsy.nl!
Je prachtige kaartjes verzegelen in de enveloppen met onze leuke sluitzegels.
Dit maakt je zelf ontworpen geboortekaartje helemaal af. Je kunt ze bestellen tijdens het bestel proces van je geboortekaartjes.
De sluitzegels kosten €0.21 per stuk. Wil je graag de sluitzegels al eerder in huis hebben? Mail ons dan gerust op info@printsy.nl. Dan zorgen wij ervoor dat ze bij je bezorgd worden!

Gratis enveloppen
Standaard krijg je 120 grams witte enveloppen GRATIS bij je kaartjes. De enveloppen kun je ook vooraf bestellen.Klik hier om de enveloppen vooraf te bestellen. Kan ik de adressen ook door jullie op de enveloppen laten drukken?
Ja, dat is mogelijk! Je kunt tijdens het bestellen van je kaartjes hiervoor kiezen.

Gekleurde enveloppen
Bij Printsy heb je de keuze uit 6 verschillende gekleurde enveloppen.
Een roze, blauwe, gele, groene, en rode envelop kost €0.10 per envelop.
De zwarte envelop kost €0.15 per envelop.
Deze enveloppen zijn alleen te bestellen bij de kaartjes formaat 13x13 cm en 14x14 cm

Kijk ook eens bij onze andere leuke geboorteproducten zoals een geboortebanner of fotokalenders.

Eenvoudig je geboortekaartjes bestellen

Definitieve bestellingen plaats je eenvoudig via onze website. Wil je je mooiste kaarten voor verzending net dat extra's meegeven? Kies dan voor een mooie sluitzegel om je envelop dicht te plakken. (Je sluitzegel keuze is zichtbaar nadat je jouw kaartjes hebt ontworpen en kiest voor bestellen, daarna volgt een keuze uit papiersoort en eventueel voeg je sluitzegels toe aan je bestelling.)
Breng ons op de hoogte als je meer wensen hebt, we denken graag mee!

✓ Gratis proefdruk ✓ Gratis enveloppen ✓ Vóór 15 uur besteld dezelfde werkdag verzonden.
Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.