Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Klassieke Retro of Vintage geboortekaarten

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! De komende periode gaat een spannende tijd worden. Babykamertje, babykleertjes, babyspulletjes. Bijna alles draait de komende tijd om je kindje. Je gaat nu ook een keuze maken voor een geboortekaartje. Ben je op zoek naar een klassiek geboortekaartje? Bij Printsy hebben we een grote keuze van verschillende soorten klassieke geboortekaartjes.

Toon filters

Klassiek, Retro, Vintage geboortekaartje zelf maken.

Printsy heeft een grote selectie van klassieke, retro of vintage geboortekaarten die je eenvoudig zelf kunt aanpassen en bewerken. Wil je een klassiek geboortekaartje met een foto van je kindje erop? Upload eenvoudig een foto of afbeelding via Facebook of Instagram.

Klassieke geboortekaartjes kunnen aangepast worden. Wil je een andere achtergrond of een andere afbeelding op je kaartje? Pas het eenvoudig zelf aan via onze uitgebreide editor.

Klassieke geboortekaarten zelf ontwerpen

Ben je en creatief iemand en zie je het klassieke, retro of vintage geboortekaartje al helemaal voor je? Begin dan met een blanco kaart en laat je fantasie de vrij loop. Gebruik eventueel ons plakboek om er afbeeldingen en achtergronden bij te zetten om het klassieke geboortekaartje helemaal je eigen te maken.

Bijzonder geboortekaartje in klassieke stijl

Wil je een echt bijzonder geboortekaartje? Ontwerp dan een magneetkaartje, een kubus kaartje of ga voor een tentkaartje. Zo kun je je vrienden, familie en kennissen verrassen met een heel bijzonder en uniek geboortekaartje. Een bijzonder klassiek geboortekaartje voor een bijzonder kindje!

Gratis proefdruk van je Klassiek, Retro of Vintage geboortekaartje

Als je klaar bent met het ontwerp van je klassieke geboortekaartje, vraag dan vrijblijvend een gratis proefdruk aan van je geboortekaartje om er zeker van te zijn dat je kaartje echt zo mooi is geworden zoals je het op je beeldscherm hebt gemaakt.

Plaats het kaartje in de winkelmand en kies voor afrekenen. Doorloop het afrekenproces en vul je gegevens in. Wil je gebruik maken van een gratis proefdruk vul dan bij de stap betaling bij ‘Kortingscode’ het woordje PROEFDRUK in. Voor elke proefdruk geldt dat deze gratis is. Vraag ook meteen een gratis papierwaaier aan zodat je de verschillende papiersoorten kunt voelen en zien.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.