Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Hippe geboortekaartjes

Yes!!! Je bent zwanger! En gaat nu op zoek naar een hip, stoer, modern, of origineel geboortekaartje. Je bent bij Printsy aan het juiste adres om het leukste, meest hippe geboortekaartje te ontwerpen.

Toon filters

Hip geboortekaartje zelf maken

BIj Printsy vind je een grote collectie van hippe geboortekaartjes die onze designers al hebben ontworpen. Deze hippe kaartjes zijn heel eenvoudig te bewerken om het kaartje helemaal naar je eigen smaak aan te passen. Wil je een hip geboortekaartje met een dier erop? Of met een hout of karton look? Kijk eens rond in ons plakboek en maak zelf je hippe geboortekaartje helemaal af.

Een hip geboortekaartje zelf ontwerpen

Zit je zelf vol met ideeën en ben je creatief genoeg om een hip geboortekaartje zelf te ontwerpen? Begin dan met een blanco kaartje en maak je geboortekaartje helemaal zelf. Wil je een foto op je geboortekaartje, upload easy en snel een foto of afbeelding via Facebook of Instagram en ontwerp zo je uniek, hip geboortekaartje.

Gratis proefdruk van je hip geboortekaartje

Vraag een gratis proefdruk aan van je hip geboortekaartje om zeker te weten dat je ontwerp net zo mooi is als op je beeldscherm. Plaats het kaartje voor je baby in de winkelmand en kies voor afrekenen. Doorloop het afrekenproces en vul je gegevens in.

Wil je gebruik maken van een gratis proefdruk, vul dan bij de stap betaling bij kortingscode PROEFDRUK in. Voor elke proefdruk geldt dat deze gratis is, dus ook je tweede en zelfs je derde proefdruk zijn gratis. Zo weet je zeker dat jouw kindje het hipste en mooiste geboortekaartje krijgt. Vraag ook meteen een gratis papierwaaier aan zodat je de verschillende papiersoorten kunt zien die wij aanbieden.

Gekleurde enveloppen en sluitzegels voor je hippe geboortekaartjes

Ben je helemaal tevreden met het geboortekaartje voor je kindje? Pas de gegevens na de geboorte van je baby aan in je account en je kunt de kaartjes gaan bestellen. Printsy geeft bij de bestelling van de geboortekaartjes gratis witte enveloppen bij de kaartjes. Heb je liever een gekleurde envelop? Deze kun je tegen een kleine meerprijs bij je kaartjes bestellen. Kijk ook eens bij onze leuke sluitzegels voor je envelop. Deze sluitzegels geven je geboortekaartje net iets extra’s. Zo maak je je geboortekaartje helemaal af!

Hippe geboortekaartjes voor een hip kindje!

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.