Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Hippe geboortekaartjes op karton

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap. Na een drukke spannende tijd ben je nu op zoek naar een geboortekaartje dat helemaal bij jou past. Een uniek geboortekaartje met een karton look. Geboortekaartjes worden niet op karton gemaakt, maar met een karton look. Karton zou veel te zwaar zijn voor een kaartje, dus ga je voor een kaartje met de uitstraling van karton.

Toon filters

Geboortekaartje met karton look

Neem eens een kijkje bij het thema karton en kies een van de verschillende karton ontwerpen uit. Ontwerp zelf vanuit onze tool eenvoudig een geboortekaartje voor je kindje. Ga je voor de uitgebreide editor dan kun je gemakkelijk zelf het voorbeeld kaartje met karton bewerken en aanpassen naar je eigen smaak. Is het een geboortekaartje voor je tweede of derde kindje? Kopieer eenvoudig de afbeelding die je leuk vindt en plak deze in je kaartje, zo ontwerp je zelf het geboortekaartje met hout voor een broertje of zusje.

Karton look geboortekaartje zelf maken

Ben je zelf creatief? Begin dan met een blanco kaartje, upload dan je foto of afbeelding gemakkelijk vanuit Facebook of Instagram. Hier kun je ook je eigen foto of afbeelding van hout uploaden. Ontwerp dan helemaal zelf je geboortekaartje van je kleine wonder. Gebruik een afbeelding uit ons plakboek en maak je geboortekaartje helemaal naar eigen wens.

Bijzonder kaartje ontwerpen

Wil je een echt bijzonder geboortekaartje? Ontwerp dan een magneetkaartje, een kubus kaartje of ga voor een tentkaartje. Zo kun je je vrienden, familie en kennissen verrassen met een heel bijzonder en uniek geboortekaartje. Een bijzonder geboortekaartje met hout look voor een bijzonder kindje!

Gratis proefdruk van je geboortekaartje met karton

Ben je klaar met het ontwerpen van het geboortekaartje? Vraag dan vrijblijvend een gratis proefdruk aan van je geboortekaartje om er zeker van te zijn dat je geboortekaartje echt zo mooi is geworden zoals je het op je beeldscherm hebt gemaakt.

Plaats het kaartje in de winkelmand en kies voor afrekenen. Doorloop het afrekenproces en vul je gegevens in. Wil je gebruik maken van een gratis proefdruk vul dan bij de stap betaling bij ‘Kortingscode’ het woordje ‘PROEFDRUK’ in. Voor elke proefdruk geldt dat deze gratis is. Vraag ook meteen een gratis papierwaaier aan zodat je de verschillende papiersoorten kunt voelen en zien.

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

Ben je helemaal tevreden over je kaartje? Pas de gegevens na de geboorte van je kindje aan in je account en je kunt de kaartjes gaan bestellen. Printsy geeft bij de bestelling van de geboortekaartjes gratis witte enveloppen bij de kaartjes. Heb je liever een gekleurde envelop? Deze kun je tegen een kleine meerprijs bij je kaartjes bestellen. Kijk ook eens bij onze leuke sluitzegels voor je envelop, deze sluitzegels geven je geboortekaartje net iets extra. Zo maak je je geboortekaartje helemaal af!

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.