Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Hippe geboortekaarten met vosjes

Joehoe! Je bent zwanger, van harte gefeliciteerd! Je gaat nu een spannende tijd tegemoet Op zoek naar een babykamer, kleertjes kopen en natuurlijk ga je op zoek naar een hip, stoer, trendy, lief of klassiek geboortekaartje dat helemaal uniek is voor je zoontje of dochtertje.
Als je een kaartje met dieren in gedachte hebt ben je bij Printsy aan het juiste adres! Onze designers hebben een heel assortiment met dieren kaartjes al voor je ontworpen. Geboortekaartjes met Vosjes, Uilen, Beertjes, Vlinders, Giraffen, Aapjes; je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben deze dieren op onze kaartjes geplaatst.

Toon filters

Een vosje op je geboortekaart?

Vind je het zelf niet gemakkelijk om vanuit het niets een kaartje te gaan ontwerpen? Geen probleem, begin met één van de basis kaartjes met een vosje erop en ga zelf verder met het helemaal eigen maken van je geboortekaartje. Je kunt via de uitgebreide editor het geboortekaartje met vosje zelf aanpassen zodat je een eigen stoer, lief, trendy, klassiek, of hip kaartje hebt voor je zoontje of dochtertje.

Creatief kaartje met een vosje

Ben je een creatief persoon en heb je het geboortekaartje met een vosje erop al in gedachte? Begin dan met een blanco kaartje en ontwerp je kaartje helemaal zelf. Laat je fantasie de vrije loop en ontwerp een uniek geboortekaartje voor je kindje helemaal zelf. Upload een eigen afbeelding of een foto van een vosje eenvoudig via Instagram of Facebook en creëer je unieke geboortekaartje.

Gratis proefdruk

Ben je klaar met ontwerpen van je geboortekaartje met vosje? Vraag dan een gratis proefdruk aan zodat je het kaartje van te voren kunt zien. Vraag meteen een gratis papierwaaier aan zodat je de verschillende papiersoorten kunt zien en voelen zodat je dochtertje of zoontje het vosjes geboortekaartje krijgt dat jij in gedachte hebt.

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

Ben je helemaal tevreden over je kaartje voor je kindje? Pas de gegevens na de geboorte van je baby aan in je account en je kunt de kaartjes gaan bestellen. Printsy geeft bij de bestelling van de geboortekaartjes gratis witte enveloppen bij de kaartjes. Heb je liever een gekleurde envelop? Deze kun je tegen een kleine meerprijs bij je kaartjes bestellen. Kijk ook eens bij onze leuke sluitzegels voor je envelop. Deze sluitzegels geven je geboortekaartje net iets extra. Zo maak je je geboortekaartje helemaal af!

Printsy wenst je veel creatief ontwerp-plezier in onze tool!

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.