Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Groeimeter zelf ontwerpen op linnen

Wat is er leuker dan de groei van je kindje bij te houden. De groeimeters van Printsy worden gemaakt op een stevig linnen. Hang deze op in de kinderkamer van je kindje en hou op een gemakkelijke manier de groei van je kindje bij. Printsy heeft diverse motieven voor de groeimeter van je kindje. Groeimeters met dieren zijn erg gewild. Een lieve uil, een schattig vosje of een stoere krokodil. De groeimeter is gemakkelijk aan te passen naar eigen smaak en idee.

Toon filters

Groeimeter met foto

Leuk idee! Plak bij iedere meting van je kindje een foto van je moppie als je weer een meting gedaan hebt. Dat is hartstikke leuk om later terug te bekijken. Een foto van je kindje van bijvoorbeeld 80 cm, een andere foto als je kindje 1 meter is, etc.

Groeimeter voor jongens en meisjes

Onze designers hebben diverse soorten groeimeters al voorgemaakt. De leukste motieven, stoer, lief, modern of klassiek. Mocht je er geen bij vinden die naar je smaak is? Geen nood, ontwerp zelf je eigen groeimeter in onze online tool. De groeimeter voor je schatje is dan echt uniek en bijzonder.

Groeimeter met naam

Ontwerp je eigen bijzondere, stoere, klassieke, lieve of unieke groeimeter voor je kindje.

Plaats in de ontwerpen die onze designers hebben ontworpen de naam en evt. geboortedatum van je kindje. Zo heeft je spruit zijn of haar eigen groeimeter. Altijd leuk om later weer terug te kijken. Tip: schrijf kleine anekdotes op de groeimeter. Zo worden de kleine dingetjes niet vergeten.

Groeimeter ontwerpen

Printsy wenst je veel plezier met het ontwerpen van de groeimeter voor je kindje.

Heb je vragen of is er iets niet duidelijk? Aarzel niet en neem dan contact op met een van onze medewerkers via de chat op deze website, e-mail info@printsy.nl of telefonisch op nummer: 046-4372338 (werkdagen van 08.00 t/m 17.00 uur).

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.