Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Geboortekaartjes met hout-look

Hartelijk gefeliciteerd met je zwangerschap. Je gaat nu een spannende tijd tegemoet. Op zoek naar heel veel spullen voor je kindje. Voor je geboortekaartjes ben je bij Printsy aan het goede adres. Wij hebben een grote collectie met veel verschillende soorten geboortekaartjes. Klassiek, modern, retro, stoer, hip, trendy, lief, met dieren of met een foto; de keuze is enorm.

Toon filters

Babykaartje met hout-look

Ben je op zoek naar een geboortekaartje met een hout look? Bij Printsy kun je diverse soorten houten geboortekaartjes zelf ontwerpen. Kies als thema hout en ga hier zelf verder met ontwerpen. De diverse soorten hout look geven een aparte uitstraling aan je eigen gemaakte geboortekaartje. Via de uitgebreide editor kun je zelf aan de slag. Een geboortekaartje met hout en een foto van je baby geeft een stoer gezicht aan je geboortekaart.

Creatief met een geboortekaartje met hout-look

Ben je een creatief iemand? Begin dan met een blanco kaartje en ontwerp zelf je geboortekaartje met houtlook. Importeer gemakkelijk een foto of afbeelding vanuit Facebook en maak je eigen unieke geboortekaartje met hout look.

Echt een uniek geboortekaartje met een hout-look?

Wil je echt voor een bijzonder uniek geboortekaartje gaan? Ontwerp dan een geboortekaartje met hout en kies voor een magneet kaartje of een tentkaart, of ga voor een 4-luik/ kubus geboortekaartje. Zeker weten dat je familie vrienden en kennissen een kaartje ontvangen waar nog over nagepraat zal worden! Je eigen bijzondere houten geboortekaartje maak je zelf bij Printsy.

Gratis proefdruk

Ben je klaar met ontwerpen van je geboortekaartje? Vraag dan een gratis proefdruk aan zodat je kunt zien of het kaartje net zo bijzonder is geworden als je had verwacht. Vraag meteen een gratis papierwaaier aan zodat je de verschillende papiersoorten kunt zien en voelen, zodat je dochtertje of zoontje geboortekaartje krijgt wat jij zelf hebt ontworpen.

Printsy wenst je veel creatief ontwerp-plezier met onze tool!

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.