Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Geboortekaartjes met dieren

In verwachting? Van harte gefeliciteerd. Nu ga op je op zoek naar het geboortekaartje voor je zoontje of dochtertje met een dier erop. Wil je een stoer, cool, trendy en hip geboortekaartje? Of liever een apart of bijzonder geboortekaartje met een lief dier erop? Dan ben je bij Printsy aan het goede adres! Ontwerp je eigen geboortekaartje voor je kindje vanuit onze uitgebreide bibliotheek met verschillende afbeeldingen met dieren erop. Wil je een geboortekaartje met een olifant, giraffe, uiltje, vosje, ooievaar, beertje, hertje, vlindertje, konijn, vogeltje, of welk ander dier dan ook? Bij Printsy heb je een enorme keuze uit kaartjes met dieren of een dier.

Toon filters

Geboortekaartje met een dier voor je kindje

Met onze uitgebreide keuze van ontwerpen kun je eenvoudig zelf je eigen dierenkaartje maken of aanpassen naar je eigen smaak. Hierbij heb je de keuze uit bestaande ontwerpen of een volledig blanco kaartje.

We kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om vanuit het niets een hip kaartje te gaan ontwerpen. Dat is geen punt. Begin dan met een voorbeeldkaartje met een dier erop. Deze kaartjes zijn door onze designers ontworpen en kunnen op een eenvoudige manier aangepast worden naar je eigen smaak. Op deze manier helpen wij je met een begin te maken van je geboortekaartje van je kindje en kun je het design zelf naar eigen keuze verder bewerken.

Eigen ontwerp van een geboortekaartje voor je zoontje of dochtertje met een dier

Heb je zelf een creatief brein? Begin dan met een blanco kaart en maakt geheel je eigen unieke geboortekaartje met een dier erop. Upload een foto van een dier vanuit Facebook of Instragram. Zo krijgt je kindje een uniek geboortekaartje met een dier op het kaartje.

Wil je echt een bijzonder geboortekaartje? Kijk dan een voor een magneetkaartje, een tentkaartje een drieluik of een 4-luik/kubus kaartje. Grote kans dat mensen deze vorm van een geboortekaartje nog niet gezien hebben. Een speciaal kaartje voor je speciale kindje.

Beginnen met ontwerpen van het dierenkaartje

Ga je aan de slag met ontwerpen van het kaartje voor je zoontje of dochtertje, kies dan om te beginnen een basiskaart. Dit kan een ontwerp met dieren van Printsy zijn of, voor de creatieve ontwerper, een blanco kaartje.

Open de pagina van het kaartje, druk op de button ‘ontwerp dit kaartje’ en kies een van de twee editors. De eenvoudige editor is bedoeld voor mensen die het gekozen kaartje met een dier al prima vinden en alleen de tekst willen gaan aanpassen. Wil je echter zelf aan de slag gaan met het design, kies dan voor de uitgebreide editor.

Pas het geboortekaartje in de gekozen editor aan naar jouw wensen. Wil je op een later tijdstip verder gaan met ontwerpen, sla het project dan op, zodat je op een later tijdstip weer verder kunt gaan met aanpassen. Ben je helemaal tevreden over je ontwerp dan is het nu tijd om te gaan kijken hoe het dierenkaartje voor je zoontje of dochtertje er in het echt uitziet..

Passende teksten en gedichtjes

Printsy helpt je ook met een passende tekst en gedichten voor op je dierenkaartje. Neem eens een kijkje in onze gedichten bibliotheek of gebruik je eigen gedicht of spreuk voor op je geboortekaartje. Onze voorbeeldkaartjes zijn allemaal voorzien van een tekst die ook gemakkelijk aan te passen zijn naar je eigen smaak. Tekst grootte, kleur en lettertype dit is allemaal aan te passen.

Gratis proefdruk aanvragen van je dierenkaartje

Vraag een gratis proefdruk aan van je ontwerp om zeker te weten dat je dieren geboortekaartje net zo mooi is als op je beeldscherm. Plaats het kaartje in de winkelmand en kies voor afrekenen. Doorloop het afrekenproces en vul je gegevens in. Wil je gebruik maken van een gratis proefdruk vul dan bij de stap betaling bij Kortingscode ‘PROEFDRUK’ in. Voor elke proefdruk geldt dat deze gratis is. Vraag ook meteen een gratis papierwaaier aan zodat je de verschillende papiersoorten kunt voelen en zien.

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

Ben je helemaal tevreden over je kaartje met een dier? Pas de gegevens na de geboorte van je kindje aan in je account en je kunt de kaartjes gaan bestellen. Printsy geeft bij de bestelling van de geboortekaartjes gratis standaard witte enveloppen bij de kaartjes. Heb je liever een gekleurde envelop? Deze kun je tegen een kleine meerprijs bij je kaartjes bestellen. Kijk ook eens bij onze leuke sluitzegels voor je envelop, deze sluitzegels geven je geboortekaartje net iets extra’s. Zo maak je je geboortekaartje helemaal af!

Printsy wenst je veel creatief ontwerp-plezier in onze tool!

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.