Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Geboortekaartje voor broertje of zusje

Hoera, een broertje of een zusje

Je verwacht opnieuw een zoontje of dochtertje en broertje of zustertje voor je eerste spruit. Je gaat nu op zoek naar een geboortekaartje dat bij jullie gezinnetje past. Een leuke, mooie stoere, hippe, trendy of nostalgische geboorte-aankondiging voor het nieuwe kindje. Bij Printsy heb je een enorme keuze uit diverse geboortekaartjes voor een tweede kindje.

Toon filters

Je gaat nu aan de slag met het ontwerpen van een geboortekaartje voor je tweede kindje. Bewerk zelf een van onze voorbeeldkaartjes en pas dit kaartje helemaal naar eigen smaak en wensen aan. Of ben je zelf een creatief iemand, begin dan met een blanco kaartje en ontwerp je geboortekaartje voor je zoontje of dochtertje helemaal zelf.

Upload een eigen ontwerp voor je broertje of zusje

Heb je een zoontje of dochtertje dat al mooi kan tekenen? Wat is er dan leuker om een tekening van het broertje of zusje te uploaden en dit te verwerken in het geboortekaartje voor je tweede kindje. Je uploadt gemakkelijk vanuit Facebook of Instagram de tekening of een foto van je eerste kindje en ontwerp je zo je eigen unieke geboortekaartje voor je tweede kindje.

Gratis proefdruk van je geboortekaartje

Ben je klaar met het ontwerpen van het geboortekaartje van je tweede kindje, vraag dan een gratis proefdruk aan zodat je zelf kunt zien of je ontwerp voor je tweede kindje net zo mooi is geworden als je op je beeldscherm gemaakt en gezien hebt. Gebruik het woordje proefdruk als kortingscode tijdens het bestellen en ontvang je geboortekaartje gratis thuis. Bestel dan ook een gratis papierwaaier mee, zo kun je de diverse papiersoorten meteen zien en heb je een gemakkelijke keuze uit de papiersoorten voor het geboortekaartje van je tweede kindje.

Gekleurde enveloppen en sluitzegels voor je geboortekaartje

Joehoe, het broertje of zusje van je zoontje of dochtertje is geboren! Pas dan nu de gegevens aan die je nog moet invullen en bestel makkelijk en snel de geboortekaartjes voor je kindje. Printsy geeft je bij je bestelling de witte enveloppen gratis. Wil je het geboortekaartje van je tweede kindje helemaal bijzonder maken? Bestel dan een bijpassende gekleurde envelop bij je geboortekaartjes van je baby tegen een kleine meerprijs. Om het dan helemaal af te maken kun je de gekleurde envelop versieren met een sluitzegel. Zo maak je het geboortekaartje helemaal af.

Printsy wenst je veel creatief ontwerp plezier!

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.