Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Geboortekaartje van je tweede kindje

Gefeliciteerd! Er komt een broertje of zusje in jullie gezin. Nu ga je op zoek naar een geboortekaartje voor je tweede kindje. Printsy heeft een enorme keuze aan diverse soorten geboortekaartjes. Of je nu een hip, stoer, lief, trendy, klassiek, retro kaartje, met hout of karton look, een kaartje met foto of een tekening van je 1e kindje op het kaartje wilt hebben het kan allemaal bij Printsy.

Toon filters

Zusje of broertje, maak een origineel kaartje bij Printsy

Met nog een kindje in huis kunnen wij ons voorstellen dat je je handen vol hebt. Onze designers hebben een grote collectie met kaartjes ontworpen die je zelf heel gemakkelijk kunt aanpassen en wijzigen naar je eigen smaak en idee.

Gekke, lieve, klassieke, moderne, hippe, stoere geboortekaarten, met dieren of met een foto, bedenk het maar en het is mogelijk.

Eigen ontwerp van je geboortekaartje van je tweede kindje

Ben je een creatief iemand en heb je onze voorbeeldkaartjes niet nodig, begin dan met een blanco kaartje en ontwerp je eigen unieke geboortekaartje. Wat is er leuker dan een geboortekaartje maken met een tekening of foto van je 1e kindje. Upload gemakkelijk via Facebook of Instagram een foto, tekening of andere afbeelding. Grote broer of zus mag hier heel trots op zijn!

Gratis proefdruk aanvragen

Ben je klaar met het ontwerpen van het geboortekaartje van je 2de kindje vraag een proefdruk aan. Bij Printsy ontvang je de proefdruk gratis. Vraag deze aan en gebruik het woordje proefdruk bij de kortingscode en ontvang je proefdruk kosteloos thuis. Je betaalt ook geen verzendkosten voor je proefdruk. Vraag meteen een gratis papierwaaier aan zodat je onze verschillende papiersoorten kunt zien en voelen.

Geboortekaartjes easy en snel bestellen bij Printsy

Heb je de proefdruk van het geboortekaartje van je 2de kindje ontvangen en ben je helemaal blij met je unieke ontwerp? Dan is het nu afwachten tot het broertje of zusje geboren wordt. Na de geboorte van je baby vul je de gegevens in en bestel easy en snel de geboortekaartjes.

Wil je het helemaal af maken? Kies dan voor een gekleurde envelop maak het geboortekaartje voor je kleine spruit helemaal af met een sluitzegel.

Heb je nog vragen? Het Printsy team staat voor je klaar om je helpen via de e-mail, telefoon of via de live chat.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.