Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Geboortekaartje tweeling

Van harte gefeliciteerd! Je verwacht een tweeling, dat wort dubbel plezier .Je gaat nu op zoek naar een passende kaart voor de tweeling. Bij Printsy vind je meer dan voldoende keuze om een origineel, stoer, hip, trendy, 3D kaartje, klassiek of nostalgisch kaartje te ontwerpen voor jullie baby’s. Jouw kindjes worden uniek dus waarom ontwerp je geen uniek kaartje voor je tweeling? En met een gratis proefdruk van jouw ontwerp kun je het kaartje van je tweeling in het echt beoordelen.

Toon filters

Zelf het kaartje voor je tweeling ontwerpen

Met onze uitgebreide keuze van ontwerpen kun je eenvoudig zelf je eigen ontwerp maken of aanpassen naar je eigen smaak. Hierbij heb je de keuze uit bestaande ontwerpen of een volledig blanco kaartje.

We kunnen ons voorstellen dat het lastig kan zijn om vanuit het niets een kaartje te gaan ontwerpen. Dat is geen punt. Begin dan met een voorbeeldkaartje. Deze kaartjes zijn door onze designers ontworpen en kunnen op een eenvoudige manier aangepast worden naar je eigen smaak. Op deze manier helpen wij je met een begin te maken van je geboortekaartje van je tweeling en kun je het design zelf naar eigen keuze verder bewerken.

Eigen ontwerp voor een tweeling

Heb je zelf een creatief brein? Begin dan met een blanco kaart en maak geheel je eigen unieke geboortekaartje van je tweelingen.

Wil je echt een bijzonder geboortekaartje voor je tweeling? Kijk dan een voor een magneetkaartje, een tentkaartje een drieluik of een leuke tweeling kaart uit onze "you and me" collectie. Grote kans dat mensen deze vorm van een geboortekaartje nog niet gezien hebben. Een speciaal kaartje voor je speciale tweelingen.

Beginnen met ontwerpen van het tweelingkaartje

Ga je aan de slag met ontwerpen van het kaartje van je tweeling, kies dan om te beginnen een basiskaart. Dit kan een ontwerp van Printsy zijn of, voor de creatieve ontwerper, een blanco kaartje.

Open de pagina van het kaartje, druk op de button ‘ontwerp dit kaartje’ en kies een van de twee editors. De eenvoudige editor is bedoeld voor mensen die het gekozen kaartje al prima vinden en alleen de tekst willen gaan aanpassen. Wil je echter zelf aan de slag gaan met het design, kies dan voor de uitgebreide editor.

Pas het kaartje in de gekozen editor aan naar jouw wensen. Wil je op een later tijdstip verder gaan met ontwerpen, sla het project dan op, zodat je op een later tijdstip weer verder kunt gaan met aanpassen. Ben je helemaal tevreden over je ontwerp dan is het nu tijd om te gaan kijken hoe het kaartje voor je tweeling er in het echt uitziet.

Teksten en gedichtjes voor tweelingen

Printsy helpt je ook met een passende tekst en gedichten voor op je tweeling kaartje. Neem eens een kijkje in onze gedichten bibliotheek of gebruik je eigen gedicht of spreuk voor op je tweeling kaartje. Onze voorbeeldkaartjes zijn allemaal voorzien van een tekst die ook gemakkelijk aan te passen zijn naar je eigen smaak. Tekst grootte, kleur en lettertype, dit is allemaal aan te passen.

Kaartje met foto of eigen afbeelding

Ga je een kaartje maken met een foto of een eigen afbeelding? Dit is gemakkelijk te doen! Upload je foto of afbeelding via Facebook of Instagram en ontwerp zo je unieke geboortekaartje voor je kindjes.

Gratis proefdruk aanvragen voor je tweeling

Vraag een gratis proefdruk aan van je ontwerp om zeker te weten dat je ontwerp net zo mooi is als op je beeldscherm. Plaats het kaartje van je tweeling in de winkelmand en kies voor afrekenen. Doorloop het afrekenproces en vul je gegevens in. Wil je gebruik maken van een gratis proefdruk vul dan bij de stap betaling bij Kortingscode ‘PROEFDRUK’ in. Voor elke proefdruk geldt dat deze gratis is. Vraag ook meteen een gratis papierwaaier aan zodat je de verschillende papiersoorten kunt voelen en zien.

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

Ben je helemaal tevreden over je kaartje voor je tweeling? Pas de gegevens na de geboorte van je kindjes aan in je account en je kunt de kaartjes gaan bestellen. Printsy geeft bij de bestelling van de geboortekaartjes gratis witte enveloppen bij de kaartjes. Heb je liever een gekleurde envelop? Deze kun je tegen een kleine meerprijs bij je kaartjes bestellen. Kijk ook eens bij onze leuke sluitzegels voor je envelop, deze sluitzegels geven je geboortekaartje net iets extra’s. Zo maak je je geboortekaartje helemaal af!

Printsy wenst je veel creatief ontwerp-plezier in onze tool!

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.