Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Hippe geboortekaartjes met giraffe

Je bent zwanger! Gefeliciteerd! Nu ga je op zoek naar een geboortekaartje met een dier erop. Je bent gek van kindjes en dieren dus dan is het logisch dat je voor een geboortekaartje met een dier of dieren gaat. Giraffen, Olifanten, Walvissen noem de diersoorten maar op of je kunt ze vinden bij Printsy.

Toon filters

Giraffen, olifanten, walvissen, vosjes, vogeltjes, nijlpaardjes, hertjes en nog veel meer dieren

Bij Printsy hebben we een groot aantal geboortekaartjes gemaakt waar een dier of meerdere dieren op staan. Hippe, stoere, klassieke, unieke, getekende, bijzondere kaartjes: je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt ze bij Printsy.

Je kunt met onze uitgebreide keuze in dieren kaartjes zelf beginnen met eigen maken van je geboortekaartje. Kies de uitgebreide editor en ontwerp zelf je geboortekaartje met bijvoorbeeld een giraffe op het kaartje.

Eigen ontwerp giraffe kaartje

Heb je zelf een creatief brein? Begin dan met een blanco kaartje en ontwerp zelf je giraffe, olifanten, vosjes of ander dieren geboortekaartje. Importeer gemakkelijk een foto of afbeelding vanuit Facebook of Instagram en ga helemaal los met ontwerpen. Zo maak je voor je uniek kindje een uniek geboortekaartje.

Bijzonder dieren kaartje ontwerpen

Wil je een echt bijzonder geboortekaartje? Ontwerp dan een magneetkaartje een kubus kaartje of ga voor een tentkaartje. Zo kun je je vrienden, familie en kennissen verrassen met een heel bijzonder en uniek geboortekaartje.

Gratis proefdruk van je Giraffe geboortekaartje

Ben je klaar met het ontwerpen van het dieren geboortekaartje? Vraag dan vrijblijvend een gratis proefdruk aan van je geboortekaartje om er zeker van te zijn dat je geboortekaartje echt zo mooi is geworden zoals je het op je beeldscherm hebt gemaakt.

Plaats het kaartje in de winkelmand en kies voor afrekenen. Doorloop het afrekenproces en vul je gegevens in. Wil je gebruik maken van een gratis proefdruk vul dan bij de stap betaling bij Kortingscode het woordje ‘PROEFDRUK’ in. Voor elke proefdruk geldt dat deze gratis is. Vraag ook meteen een gratis papierwaaier aan zodat je de verschillende papiersoorten kunt voelen en zien.

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

Ben je helemaal tevreden over je kaartje met een dier? Pas de gegevens na de geboorte van je kindje aan in je account en je kunt de kaartjes gaan bestellen. Printsy geeft bij de bestelling van de geboortekaartjes gratis witte enveloppen bij de kaartjes. Heb je liever een gekleurde envelop? Deze kun je tegen een kleine meerprijs bij je kaartjes bestellen. Kijk ook eens bij onze leuke sluitzegels voor je envelop, deze sluitzegels geven je geboortekaartje net iets extra. Zo maak je je geboortekaartje helemaal af!

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.