Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Geboortekaartje meisje

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap van een meisje. Nu ga je voor je prinsesje op zoek naar het geboortekaartje van je dromen. Een lief, klassiek,hip, stoer, trendy, of een eenvoudig geboortekaartje voor je dochter. Bij Printsy heb je een enorme keuzemogelijkheden om het mooiste geboortekaartje voor je meisje zelf te ontwerpen. Jouw dochtertje is uniek dus waarom zou je voor je meisje geen uniek geboortekaartje gaan maken.

Toon filters

Zelf een geboortekaartje voor je dochter maken

Bij Printsy kun je het geboortekaartje voor je meisje volledig zelf ontwerpen, of kies voor een geboortekaartje voor je dochter uit onze uitgebreide bibliotheek. Hier heb je de keuze uit bestaande ontwerpen of begin met een blanco kaartje.

We kunnen ons voorstellen dat het voor sommige mensen lastig is om vanuit het niets een kaartje voor je dochter te gaan ontwerpen. Val je in deze groep? Neem dan een van onze vele voorbeeldkaartjes en pas dit dan aan naar wens. Je kan verder werken met de geboortekaartjes die wij al hebben ontworpen, je hoeft dus niet zelf alles te verzinnen.

Uniek geboortekaartje voor je meisje

Ben je iemand die zelf creatief is en al een geboortekaartje voor je dochtertje in gedachte heeft? Begin dan met een blanco kaartje en creëer het leukste geboortekaartje voor je meisje zelf. Laat je inspiratie de vrije loop en maak een bijzonder kaartje voor je meisje.

Wil je echt een uniek geboortekaartje voor je dochter? Kijk dan eens voor een magneetkaartje, een tentkaartje of een kubus kaartje. Grote kans dat mensen deze vorm van een geboortekaartje nog niet eerder gezien hebben. Een speciaal geboortekaartje voor een speciaal meisje.

Aan de slag voor je dochtertje

Ga je aan de slag met ontwerpen van het kaartje van je dochter, kies dan om te beginnen een basiskaart. Dit kan een ontwerp van Printsy zijn of, voor de creatieve ontwerper, een blanco kaartje.

Open de pagina van het kaartje, druk op de button ‘ontwerp dit kaartje’ en kies een van de twee editors. De eenvoudige editor is bedoeld voor mensen die het gekozen kaartje al prima vinden en alleen de tekst willen gaan aanpassen. Wil je echter zelf aan de slag gaan met het design, kies dan voor de uitgebreide editor. Pas het kaartje in de gekozen editor aan naar jouw wensen. Wil je op een later tijdstip verder gaan met ontwerpen, sla het project dan op. Ben je helemaal tevreden over je ontwerp dan is het nu tijd om te gaan kijken hoe het kaartje voor je dochtertje er in het echt uitziet.

Gratis proefdruk van het geboortekaartje van je meisje

Vraag een gratis proefdruk aan van je geboortekaartje van je meisje om zeker te weten dat je ontwerp net zo mooi is als op je beeldscherm. Plaats het kaartje voor je dochtertje in de winkelmand en kies voor afrekenen. Doorloop het afrekenproces en vul je gegevens in.

Wil je gebruik maken van een gratis proefdruk vul dan bij de stap betaling bij kortingscode ‘PROEFDRUK’ in. Voor elke proefdruk geldt dat deze gratis is, dus ook je tweede en zelfs je derde proefdruk. Zo weet je zeker dat jouw dochter het beste kaartje krijgt. Vraag ook meteen een gratis papierwaaier aan zodat je de verschillende papiersoorten kunt zien.

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

Ben je helemaal tevreden over je kaartje voor je meisje? Pas de gegevens na de geboorte van je dochtertje aan in je account en je kunt de kaartjes gaan bestellen. Printsy geeft bij de bestelling van de geboortekaartjes gratis witte enveloppen bij de kaartjes. Heb je liever een gekleurde envelop? Deze kun je tegen een kleine meerprijs bij je kaartjes bestellen. Kijk ook eens bij onze leuke sluitzegels voor je envelop. Deze sluitzegels geven je geboortekaartje net iets extra. Zo maak je je geboortekaartje helemaal af!

Kijk ook eens naar onze andere geboortekaartjes

Uiteraard hebben wij ook een ruime selectie van geboortekaartjes voor jongens, maar ook kaartjes voor tweelingen en alle baby's in verschillende stijlen zoals hout of karton. Misschien ben je opzoek naar een hip geboortekaartje, of juist een klassieke kaart.

Printsy wenst je veel creatief ontwerp-plezier in onze tool!

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.