Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Geboortekaartje jongen

Van harte gefeliciteerd. Nu ga je voor je kanjer op zoek naar het geboortekaartje van je dromen. Stoer, hip, trendy, eenvoudig, met hout, dieren, of een foto van je kindje? Bij Printsy heb je talloze keuzemogelijkheden om je mooiste geboortekaartje zelf te ontwerpen. Jouw zoontje is uniek dus waarom zou je voor je zoontje geen uniek geboortekaartje maken? En met een gratis proefdruk krijg je jouw ontwerp gratis thuisgestuurd zodat je het kaartje voor je zoontje van tevoren in het echt kunt beoordelen.

Toon filters

Zelf je geboortekaartje voor je zoontje ontwerpen

Maak voor je jongen een kaartje vanuit onze uitgebreide bibliotheek en pas het geboortekaartje aan naar je eigen smaak. Hierbij heb je de keuze uit bestaande ontwerpen of een volledig blanco kaartje.

We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om vanuit het niets een kaartje te ontwerpen. Vind jij dat ook? Begin dan met een van onze voorbeeldkaartjes. Deze kaartjes zijn door onze designers ontworpen en kunnen makkelijk door jou zelf aangepast worden. Je hoeft dus niet alles zelf uit te denken en te ontwerpen, want je kunt onze ontwerpen naar je eigen smaak aanpassen.

Ben je iemand die zelf creatief is en nu al een mooi eigen ontwerp in gedachte heeft? Kies dan voor onze blanco kaartjes en laat je inspiratie de vrij loop. Ontwerp zelf het kaartje zoals jullie hem willen hebben.

Wil je echt een uniek geboortekaartje voor je zoontje? Kijk dan eens voor een magneetkaartje, een puzzel of 3D kaartje, een tentkaartje of een 3 luik kaartje. Grote kans dat mensen deze vorm nog niet gezien hebben als geboortekaartje. Iets speciaals voor jullie speciale jongen.

Aan de slag voor je zoontje

Ga je aan de slag met ontwerpen van het kaartje van je zoontje, kies dan om te beginnen een basiskaart. Dit kan een ontwerp van Printsy zijn of, voor de creatieve ontwerper, een blanco kaartje.

Open de pagina van het kaartje, druk op de button ‘ontwerp dit kaartje’ en kies een van de twee editors. De eenvoudige editor is bedoeld voor mensen die het gekozen kaartje al prima vinden en alleen de tekst willen gaan aanpassen. Wil je echter zelf aan de slag gaan met het design, kies dan voor de uitgebreide editor.

Pas het kaartje in de gekozen editor aan naar jouw wensen. Wil je op een later tijdstip verder gaan met ontwerpen, sla het project dan op, zodat je op een later tijdstip weer verder kunt gaan met aanpassen. Ben je helemaal tevreden over je ontwerp dan is het nu tijd om te gaan kijken hoe het kaartje voor je zoontje er in het echt uitziet.

Gratis proefdruk van het geboortekaartje van je jongen

Vraag een gratis proefdruk aan van je kaartje om zeker te weten dat je ontwerp net zo mooi is als op je beeldscherm. Plaats het kaartje voor je zoontje in de winkelmand en kies voor afrekenen. Doorloop het afrekenproces en vul je gegevens in.

Wil je gebruik maken van een gratis proefdruk vul dan bij de stap betaling bij Kortingscode ‘PROEFDRUK’ in. Voor elke proefdruk geldt dat deze gratis is, dus ook je tweede en zelfs je derde proefdruk. Zo weet je zeker dat jouw zoontje het beste kaartje krijgt, wat je kunt ontwerpen.

Vraag ook meteen een gratis papierwaaier aan zodat je de verschillende papiersoorten kunt zien.

Gekleurde enveloppen en sluitzegels

Ben je helemaal tevreden over je kaartje voor je jongen? Pas de gegevens na de geboorte van je zoontje aan in je account en je kunt de kaartjes gaan bestellen. Printsy geeft bij de bestelling van de geboortekaartjes gratis standaard witte enveloppen bij de kaartjes. Heb je liever een gekleurde envelop? Deze kun je tegen een kleine meerprijs bij je kaartjes bestellen. Kijk ook eens bij onze leuke sluitzegels voor je envelop. Deze sluitzegels geven je geboortekaartje net iets extra’s. Zo maak je je geboortekaartje helemaal af!

Bekijk ook onze andere geboortekaartjes

Naast kaartjes voor jongens, kun je bij Printsy natuurlijk ook terecht voor geboortekaartjes voor meisjes. en tweelingkaartjes. Natuurlijk hebben een heleboel kaartjes voor zowel jongens als meisjes, met bijvoorbeeld verschillende dieren, denk aan een geboortekaartjes met giraffe, vos, uil, olifant en veel meer.

Printsy wenst je veel creatief ontwerp-plezier in onze tool!

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.