Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Geboortekaarten voor je derde kindje

Je gaat nu op zoek naar een geboortekaartje voor je dochtertje of zoontje en zusje of broertje voor je nieuwe spruit. Printsy heeft een enorm groot bestand met voorbeeldkaartjes voor je 3de kindje. Je kunt de voorbeeldkaartjes die onze designers hebben ontworpen zelf gemakkelijk aanpassen en wijzigen naar je eigen wensen.

Toon filters

Zusje of Broertje, ontwerp je geboortekaartje bij Printsy

Met nog 2 kindjes in huis kunnen wij ons voorstellen dat je hier je handen vol aan hebt. Onze designers hebben dan ook een grote collectie met geboorte kaartjes ontworpen.

Gekke, hippe, stoere, trendy, klassieke, nostalgische kaartjes, met dieren of andere afbeeldingen. Kies hier een voorbeeldkaartje en pas het gemakkelijk helemaal naar eigen smaak aan. Dit gaat lekker easy en dan heb je nog volop tijd over voor je andere kids.

Een eigen ontwerp voor je broertje of zusje?

Het is natuurlijk super leuk als jouw andere kindjes een tekening maken voor op het geboortekaartje van het nieuwe broertje of zusje. Begin met een blanco kaartje en upload gemakkelijk via Facebook of Instagram de tekening of foto’s van je andere kindjes en ontwerp op deze manier een geboortekaartje dat echt bij jullie gezin past.

Proefdruk aanvragen

Bij Printsy ontvang je de proefdruk gratis. Heb je een kaartje gemaakt voor je 3de kindje en wil je hier een gratis proefdruk van ontvangen? Vraag deze aan en gebruik het woordje proefdruk bij de kortingscode en ontvang je proefdruk kosteloos thuis. Je betaalt ook geen verzendkosten voor je proefdruk. Vraag meteen een gratis papierwaaier aan zodat je onze verschillende papiersoorten kunt zien en voelen.

Geboortekaartjes gemakkelijk bestellen bij Printsy

Heb je de proefdruk van het geboortekaartje van je derde kindje ontvangen en ben je helemaal blij met je unieke ontwerp? Dan is het nu afwachten tot het broertje of zusje geboren wordt. Na de geboorte van je baby vul je de gegevens in en bestel easy en snel de geboortekaartjes. Wil je het helemaal af maken? Kies dan voor een gekleurde envelop maak het geboortekaartje voor je kleine spruit helemaal af met een sluitzegel.

Heb je nog vragen? Het Printsy team staat voor je klaar om je helpen via de e-mail, telefoon of via de live chat.
Printsy wenst je veel creatief ontwerp plezier op onze site!

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.