Gratis proefdruk met code 'proefdruk'

Gratis enveloppen

Voor 15 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

Zelf je mooiste doopkaartjes maken

Ontwerp op printsy.nl geheel naar eigen creativiteit in onze uitgebreide ontwerptool. Een prachtige doopkaart maken met een foto en een mooie tekst, maakt jouw ontwerp helemaal uniek. Kijk hier voor inspiratieteksten.

Toon filters

Je kindje laten dopen, wat komt daarbij kijken naast de mooiste doopkaartjes?

Voor de ene ouder is het wellicht vanzelfsprekend om je kindje te laten dopen, voor de ander wellicht helemaal niet. Het dopen kan gezien worden als een ritueel om je kindje welkom te heren in deze wereld. Deze traditie is een Christelijke traditie, waarin je kindje door de doop een kind van God wordt, als nieuw mens geboren. Zo zijn er verschillende redenen om je kindje te laten dopen.

Wat je persoonlijke reden ook is, het wordt in elk geval een heel bijzondere dag. Deze speciale dag deel je graag met familie en vrienden, natuurlijk ontbreken de peter en meter niet op deze dag. Er zijn veel dingen waar je aan moet denken, veel dingen die je moet regelen: wat wordt de doopdatum, wie worden peter en meter, bij welke kerk zal de doop plaatsvinden, wie worden uitgenodigd?

Er moet zoveel geregeld worden, dat wij heel graag helpen! In onze online ontwerptool kan je heel eenvoudig een gekozen doopkaartje geheel naar wens aanpassen. Bestel je GRATIS proefdruk, zo weet je in elk geval al dat de doopkaartjes er perfect uit komen te zien. Wil je liever helemaal zelf ontwerpen en een heel unieke uitnodiging voor je doopfeest maken? Dan start je vanuit een blanco kaartje en ontwerp je jouw unieke doopkaartjes helemaal zelf.

Wij maken gebruik van cookies om de website te optimaliseren en om statistieken te verzamelen en analyseren.